logoАгенција за поддршка на претприемништвото на РМ

Агенцијата е основана со закон во декември 2003 год. и претставува централна државна институција за поддршка на претприемништвото и развојот на Повеќе »

Државна институција

Биро за развој на образованието

Стручните работници во Заводот имале надлежности да присуствуваат на наставата, да се грижат за учебното градиво, за негова оценка и да ги Повеќе »

Државна институција

Мрежа за рурален развој на РМ

Сојузот на граѓански здруженија „Мрежа за рурален развој на Република Македонија“ – „МРР на РМ“, се основа во март 2010 година во Скопје, како Повеќе »

Рурален развој

Општина Зрновци

Преку кањонот на реката Зрновка, археолошкиот локалитет Моробиздон, како и повеќето цркви и манастири, општината Зрновци претставува овековечено Повеќе »

Општина на РМ

SiteDetails.aspx

локално

Наш избор на сајтови

Топки.мк

Топки.мк Топки.мк - Твојот верен спортски другар. Повеќе »

Федерација на планинарски спортови

Федерација на планинарски спортови Во 1944 година во Скопје, од повеќе друштва во Република Македонија се оформи Планинарскиот Сојуз Повеќе »

Агенција за поддршка на претприемништвото на РМ

Агенција за поддршка на претприемништвото на РМ Агенцијата е основана со закон во декември 2003 год. и претставува централна државна институција за Повеќе »

Општина Зрновци

Општина Зрновци Преку кањонот на реката Зрновка, археолошкиот локалитет Моробиздон, како и повеќето цркви и Повеќе »

Мак - Јамс

Мак - Јамс Македонското здружение на учесници на курсеви на Јапонската агенција за меѓународна соработка Повеќе »

Топки.мк

Топки.мк Топки.мк - Твојот верен спортски другар. Повеќе »

Федерација на планинарски спортови

Федерација на планинарски спортови Во 1944 година во Скопје, од повеќе друштва во Република Македонија се оформи Планинарскиот Сојуз Повеќе »

Агенција за поддршка на претприемништвото на РМ

Агенција за поддршка на претприемништвото на РМ Агенцијата е основана со закон во декември 2003 год. и претставува централна државна институција за Повеќе »

Општина Зрновци

Општина Зрновци Преку кањонот на реката Зрновка, археолошкиот локалитет Моробиздон, како и повеќето цркви и Повеќе »

Мак - Јамс

Мак - Јамс Македонското здружение на учесници на курсеви на Јапонската агенција за меѓународна соработка Повеќе »

Топки.мк

Топки.мк Топки.мк - Твојот верен спортски другар. Повеќе »

Федерација на планинарски спортови

Федерација на планинарски спортови Во 1944 година во Скопје, од повеќе друштва во Република Македонија се оформи Планинарскиот Сојуз Повеќе »

Агенција за поддршка на претприемништвото на РМ

Агенција за поддршка на претприемништвото на РМ Агенцијата е основана со закон во декември 2003 год. и претставува централна државна институција за Повеќе »

Општина Зрновци

Општина Зрновци Преку кањонот на реката Зрновка, археолошкиот локалитет Моробиздон, како и повеќето цркви и Повеќе »

Мак - Јамс

Мак - Јамс Македонското здружение на учесници на курсеви на Јапонската агенција за меѓународна соработка Повеќе »


Тагови


Наши Партнери
© 2014 Веб Адресар