logoЦентар за стручно образование и обука

Центарот за стручно образование и обука е основан со Одлука на Владата на Република Македонија, како јавна установа во која треба да се усогласуваат Повеќе »

Државни и владини институции Центар Стручно Образование Обука

Центар за развој на Полошки плански регион

Центар за развој на Полошки плански регион е правен субјект кои што го основат сите единици на локална самоуправа кои што влегуват во состав на Повеќе »

Државна Институција Центар Развој Полошки Регион

Општина Босилово

Општина Босилово се наоѓа во средишниот дел на плодното Струмичко Поле, помеѓу планините Огражден и Беласица зафаќајќи површина од околу 150 Повеќе »

Општини

Antitrafficking Macedonia

Владата на Република Македонија, реагирајќи одлучно против трговијата со луѓе и илегалната миграција, сакајќи да постигне повисоко ниво на ефикасност Повеќе »

Државни и владини институции Национална Комисија Борба против трговија со луѓе Заштита на жртви Илегална миграција

Програма за самовработување

Програмата за самовработување е имплементирана од Владата на РМ и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП). Таа е важен дел од националната Повеќе »

Програма Самовработување Работа Државни Институции

SiteDetails.aspx

локално

Наш избор на сајтови

Центар за стручно образование и обука

Центар за стручно образование и обука Центарот за стручно образование и обука е основан со Одлука на Владата на Република Македонија, Повеќе »

Центар за развој на Полошки плански регион

Центар за развој на Полошки плански регион Центар за развој на Полошки плански регион е правен субјект кои што го основат сите единици на Повеќе »

Програма за самовработување

Програма за самовработување Програмата за самовработување е имплементирана од Владата на РМ и Програмата за развој на Повеќе »

Antitrafficking Macedonia

Antitrafficking Macedonia Владата на Република Македонија, реагирајќи одлучно против трговијата со луѓе и илегалната Повеќе »

Општина Босилово

Општина Босилово Општина Босилово се наоѓа во средишниот дел на плодното Струмичко Поле, помеѓу планините Огражден и Повеќе »

Центар за стручно образование и обука

Центар за стручно образование и обука Центарот за стручно образование и обука е основан со Одлука на Владата на Република Македонија, Повеќе »

Центар за развој на Полошки плански регион

Центар за развој на Полошки плански регион Центар за развој на Полошки плански регион е правен субјект кои што го основат сите единици на Повеќе »

Програма за самовработување

Програма за самовработување Програмата за самовработување е имплементирана од Владата на РМ и Програмата за развој на Повеќе »

Antitrafficking Macedonia

Antitrafficking Macedonia Владата на Република Македонија, реагирајќи одлучно против трговијата со луѓе и илегалната Повеќе »

Општина Босилово

Општина Босилово Општина Босилово се наоѓа во средишниот дел на плодното Струмичко Поле, помеѓу планините Огражден и Повеќе »

Центар за стручно образование и обука

Центар за стручно образование и обука Центарот за стручно образование и обука е основан со Одлука на Владата на Република Македонија, Повеќе »

Центар за развој на Полошки плански регион

Центар за развој на Полошки плански регион Центар за развој на Полошки плански регион е правен субјект кои што го основат сите единици на Повеќе »

Програма за самовработување

Програма за самовработување Програмата за самовработување е имплементирана од Владата на РМ и Програмата за развој на Повеќе »

Antitrafficking Macedonia

Antitrafficking Macedonia Владата на Република Македонија, реагирајќи одлучно против трговијата со луѓе и илегалната Повеќе »

Општина Босилово

Општина Босилово Општина Босилово се наоѓа во средишниот дел на плодното Струмичко Поле, помеѓу планините Огражден и Повеќе »


Тагови


Наши Партнери
BannerFans.com
automedia banner 250x300
© 2014 Веб Адресар