logoОпштина Босилово

Општина Босилово се наоѓа во средишниот дел на плодното Струмичко Поле, помеѓу планините Огражден и Беласица зафаќајќи површина од околу 150 Повеќе »

Општини

Центар за стручно образование и обука

Центарот за стручно образование и обука е основан со Одлука на Владата на Република Македонија, како јавна установа во која треба да се усогласуваат Повеќе »

Државни и владини институции Центар Стручно Образование Обука

Програма за самовработување

Програмата за самовработување е имплементирана од Владата на РМ и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП). Таа е важен дел од националната Повеќе »

Програма Самовработување Работа Државни Институции

Antitrafficking Macedonia

Владата на Република Македонија, реагирајќи одлучно против трговијата со луѓе и илегалната миграција, сакајќи да постигне повисоко ниво на ефикасност Повеќе »

Државни и владини институции Национална Комисија Борба против трговија со луѓе Заштита на жртви Илегална миграција

Центар за развој на Полошки плански регион

Центар за развој на Полошки плански регион е правен субјект кои што го основат сите единици на локална самоуправа кои што влегуват во состав на Повеќе »

Државна Институција Центар Развој Полошки Регион

SiteDetails.aspx

локално

Наш избор на сајтови

Центар за развој на Полошки плански регион

Центар за развој на Полошки плански регион Центар за развој на Полошки плански регион е правен субјект кои што го основат сите единици на Повеќе »

Општина Босилово

Општина Босилово Општина Босилово се наоѓа во средишниот дел на плодното Струмичко Поле, помеѓу планините Огражден и Повеќе »

Центар за стручно образование и обука

Центар за стручно образование и обука Центарот за стручно образование и обука е основан со Одлука на Владата на Република Македонија, Повеќе »

Antitrafficking Macedonia

Antitrafficking Macedonia Владата на Република Македонија, реагирајќи одлучно против трговијата со луѓе и илегалната Повеќе »

Програма за самовработување

Програма за самовработување Програмата за самовработување е имплементирана од Владата на РМ и Програмата за развој на Повеќе »

Центар за развој на Полошки плански регион

Центар за развој на Полошки плански регион Центар за развој на Полошки плански регион е правен субјект кои што го основат сите единици на Повеќе »

Општина Босилово

Општина Босилово Општина Босилово се наоѓа во средишниот дел на плодното Струмичко Поле, помеѓу планините Огражден и Повеќе »

Центар за стручно образование и обука

Центар за стручно образование и обука Центарот за стручно образование и обука е основан со Одлука на Владата на Република Македонија, Повеќе »

Antitrafficking Macedonia

Antitrafficking Macedonia Владата на Република Македонија, реагирајќи одлучно против трговијата со луѓе и илегалната Повеќе »

Програма за самовработување

Програма за самовработување Програмата за самовработување е имплементирана од Владата на РМ и Програмата за развој на Повеќе »

Центар за развој на Полошки плански регион

Центар за развој на Полошки плански регион Центар за развој на Полошки плански регион е правен субјект кои што го основат сите единици на Повеќе »

Општина Босилово

Општина Босилово Општина Босилово се наоѓа во средишниот дел на плодното Струмичко Поле, помеѓу планините Огражден и Повеќе »

Центар за стручно образование и обука

Центар за стручно образование и обука Центарот за стручно образование и обука е основан со Одлука на Владата на Република Македонија, Повеќе »

Antitrafficking Macedonia

Antitrafficking Macedonia Владата на Република Македонија, реагирајќи одлучно против трговијата со луѓе и илегалната Повеќе »

Програма за самовработување

Програма за самовработување Програмата за самовработување е имплементирана од Владата на РМ и Програмата за развој на Повеќе »


Тагови


Наши Партнери
BannerFans.com
automedia banner 250x300
© 2014 Веб Адресар